Currently, I'm building my new studio. If you see something you like? Please send me a message!

Studio Willeke Binnendijk is geregistreerd onder KVK nummer 62921460 en btw nummer NL001420786B24. De studio is gevestigd in Westzaan ten noorden van Amsterdam-West. Zie adres hieronder,


Levering

Bestellingen worden met zorg ingepakt en verzonden vanaf mijn atelier in Westzaan. Verzending wordt verzorgd via PostNL.

Alle bestellingen worden binnen 3 werkdagen na plaatsing verzonden. 

Uw bestelling arriveert naar verwachting binnen 3 – 5 werkdagen.

 

Annulering

Wil je je bestelling annuleren? Dat is mogelijk wanneer deze nog niet is verzonden. Neem contact op via de e-mail info@willekebinnendijk.nl

Wanneer je bestelling reeds is verzonden, kun je de bestelling retourneren om een terugbetaling te ontvangen. De verzendkosten worden niet terugbetaald.

Je kunt een ander afleveradres invoeren tijdens het bestellen. Houdt er rekening mee dat het niet mogelijk is om te bezorgen in een postbus.

 

Retourbeleid

Als je niet helemaal tevreden bent met je bestelling om wat voor reden dan ook, neem dan contact met mij op en retourneer het ongebruikte product (en) in de originele, ongebroken verpakking met alle bijgevoegde documenten binnen 14 dagen na ontvangst voor terugbetaling.

De verpakking mag niet kapot zijn of op enige andere manier beschadigd zijn – het product ook niet. Anders is restitutie niet mogelijk.

 

Gebruik het volgende retouradres:

Studio Willeke Binnendijk

‘t Hoenstraat 33

1551 GA Westzaan

 

Verzend- en administratiekosten worden niet gerestitueerd, alleen de kosten voor de keramiek worden terugbetaald. De klant is verantwoordelijk voor de goederen en alle verzendkosten terug naar ons.

 

Retourneren is ook mogelijk op afspraak met een bezoek aan het atelier.